Telefon: 40 44 80 25telefon hvid

​​E-mail: info@tjbyg-holstebro.dk email hvid

Industribyggeri og andre former for erhvervsbyggeri

Hos TJ Byg Mejrup ApS i Holstebro nær Herning og Viborg laver vi alle former for industribyggeri. Vi har stor erfaring med industribyggeri, og det kan være alt fra udskiftning af vinduer til opførelse af bygninger. Vi laver også forskellige former for interiør og inventar.​

Vi tager hånd om hele projektet ved ethvert industribyggeri

Vi udfører snedker- og tømrerarbejde for alle brancher lige fra butikker til industri, og det kan være reparation, renovering og byggeri såsom industribyggeri og alle andre former for byggeprojekter. Vi er i det hele taget en moderne tømrer- og snedkervirksomhed, som kan tage hånd om hele projektet fra den første stregtegning til det færdige byggeri.

Vi tilbyder med andre ord rådgivning og projektering samt dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere. Du kan altid forvente, at vi benytter kvalitetstræ med lang holdbarhed, da vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt og solidt.

Samtidig lægger vi vægt på, at vores arbejde lever op til alle kundens forventninger. Derfor begynder ethvert industribyggeri eller enhver anden opgave med en grundig rådgivning, inden vi går i gang med arbejdet. Det sikrer en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.​

Kontakt os gerne for at få et tilbud på industri- eller boligbyggeri

Du er altid velkommen til at få en drøftelse af dine ønsker og behov, og vi kommer gerne ud på en besigtigelse. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på et industribyggeri.

Du kan ringe til os på telefon 40 44 80 25, eller du kan skrive til info@tjbyg-holstebro.dk.

Udfyld formularen og vi kontakter kontakter dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

TJ Byg Mejrup ApS

CVR: 33380607

Adresse​

Viborgvej 95

7500 Holstebro​

Kontakt

Telefon: 40 44 80 25telefon hvid

​​E-mail: info@tjbyg-holstebro.dkemail hvid